TUOREIMMAT BLOGITEKSTIT

KAJAANI

Psst... Kajaanin salaisuudesta lisää täällä!

***********

Mikä on se sun tai teidän juttu? 
Se mistä muut ei tiedä mitään, mut olis hyvä tietää?

Tulkaa porukalla mukaan nuorille suunnattuun 100 salaisuutta - työpajaan kertomaan esitystaiteen keinoin mikä teitä kiinnostaa, innostaa, inhottaa tai harmittaa Kajaanissa, Suomessa tai maailmassa. Tai jos ette vielä tiedä, mikä teidän juttu on, esitystaide on hyvä väline sen tutkimiseen. Työpajaa ohjaa esitystaiteilija Jonna Wikström.

Työpaja on yksi monista 100-salaisuutta -työpajoista, joita järjestetään ympäri Suomea. Kaikki ryhmät valmistavat työpajojen jälkeen omalla paikkakunnallaan esityksen, performanssin, happeningin tai kannanoton osaksi Suomen itsenäisyyden juhlintaa samana päivänä, 1.12.2017.  

Mitä, missä ja miksi Kajaanissa tapahtuu silloin, sen päätätte te nuoret itse.

Aika: viikolla 43: to 26.10. ja pe 27.10. klo 10-15, jonka jälkeen tapaamisia on noin kerran viikossa 1.12. asti, Jonna on näissä tapaamisissa läsnä etänä.

Paikka: Asematie 2, Kajaani 

Lisätiedot: Eija Pyrrö, Kajaanin nuorisopalvelut, p. 044 715 7135


Jonnan sanoin: 
”Alussa on vain me. Lähdetään liikkeelle siitä, että jokaisessa meissä on materiaalia, havaintoja ja kokemuksia, jotka ovat kiinnostavia. Työpajassa kerätään yhdessä materiaalia havainnoimalla ympäristöä muistelemalla menneisyyttä ja tekemällä erilaisia harjoitteita, joissa lähtökohtana on minä itse ja minä suhteessa ympäristöön, minun muistoni ja minun arvomaailmani. Minua kiinnostaa miten te näette ja koette ympäristöänne niin henkistä kuin fyysistä. Mitkä asiat ovat nyt, tänään, juuri niitä, joita olisi syytä sanoa ääneen tai saada muutkin näkemään. Muoto voi olla juuri sen näköinen kuin haluamme.”

Kommentit