TUOREIMMAT BLOGITEKSTIT

LAPINLAHTI


Psst... Lapilanlahden salaisuudesta lisää täällä!

***************

Mikä on se sun tai teidän juttu?
Se mistä muut ei tiedä, mut olis hyvä tietää?

Tulkaa porukalla mukaan nuorille suunnattuun 100 salaisuutta - työpajaan kertomaan esitystaiteen keinoin mikä teitä kiinnostaa, innostaa, inhottaa tai harmittaa Lapinlahdella, Suomessa tai maailmassa. Tai jos ette vielä tiedä, mikä teidän juttu on, esitystaide on hyvä väline sen tutkimiseen. Työpajaa ohjaa esitystaiteilija Seija-Leena Salo.

Työpaja on yksi monista 100-salaisuutta -työpajoista, joita järjestetään ympäri Suomea. Kaikki ryhmät valmistavat työpajojen jälkeen omalla paikkakunnallaan esityksen, performanssin, happeningin tai kannanoton osaksi Suomen itsenäisyyden juhlintaa samana päivänä, 1.12.2017.  

Mitä, missä ja miksi Lapinlahdella tapahtuu silloin, sen päätätte te nuoret itse.

Aika: viikolla 42: to 19.10. – su 22.10. klo 13-17 (to, pe ja la) ja 11-15 (su), jonka jälkeen tapaamisia on noin kerran viikossa 1.12. asti, Seija-Leena on näissä tapaamisissa läsnä etänä.

Paikka: Lapinlahden nuorisotila

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Mervi Eskelinen, 050 3267 243, lastu@lastu.fi

Seija-Leenan sanoin: 
”Tulen Lapinlahdelle pitämään esitystaidetyöpajaa. Esitystaiteessa esitys on mitä vaan, mitä kutsuu esitykseksi. Että vaikka raahaa sohvan keskelle toria tai pitää piknikin kauppakeskuksen katolla. Tai että sanoo tuntemattomalle moi. Joskus tekstiviestikin voi olla esitys. Tai se ettei nouse, kun herätyskello soi. Tai luento, kahvihetki, juoksukisa, pysähtyminen, mielenosoitus, gaala, silmien sulkeminen, show, sometus, kosketus, eksyminen, pelaaminen, tubetus, väärässä paikassa oikeaan aikaan oleminen, kohtaaminen, keskustelu, riitely, hyväily, konttaaminen, kauppaaminen, ruokailu, rukoilu, rituaali, retki, leipominen, leikkiminen, tanssiminen, siivoaminen, liftaaminen, eksyminen, etsiminen... ehkä se löytäminenkin. Mutta aika usein esitystaidetta lähestytään kysymyksin. Mun tärkein kysymys tässä kohtaa on: Kukas tulis mun työpajaan? Jos sulle heräsi tästä kysymyksiä, ota muhun rohkeasti yhteyttä seijaleena.nyt@gmail.com”

Kommentit