TUOREIMMAT BLOGITEKSTIT

MIKÄ ON LUONNOTONTA?

Tapahtuma pohjautuu 100 salaisuutta-projektin työpajaan, jossa työskenneltiin esitystaiteilija Seija-Leena Salon johdolla kolmen päivän ajan esitystaiteen äärellä Nilsiän nuorisotilalla. Työskentelyssä päädyttiin yhteiskunnallisen pohdinnan kautta kommentoimaan luonnottomuuden ihannointia. 

Mikä on luonnotonta? on kolmen lukiolaisnuoren, Kiia Pasasen, Lotta Kantosen ja Riku Revon osallistava esitys, jolla he herättelevät pohtimaan kehonkuvaan ja kauneusihanteisiin liittyviä kysymyksiä. Onko meillä realistinen mielikuva omasta kehostamme? Kenen ihanteiden mukaiseksi muokkaamme kehoamme? Kuinka voimme hyväksyä itsemme ja toisemme sellaisina kuin olemme? 

Nuoret jalkautuvat Matkuksen kauppakeskukseen 1.12. klo 16-19 ja tarjoavat ohikulkijoille mahdollisuuden otattaa itsestään kuvan polaroid-kameralla vastalauseena some- ja mediakuvaston muokatulle kuvastolle. Kuvan saa itselleen muistoksi, ja jos haluaa, voi lahjoittaa toisen tapahtuman ajan esillä olevaan muokkaamattomien kuvien kuvastoon. Rohkeille osallistujille on tiedossa myös yllätyksiä...Kommentit