TUOREIMMAT BLOGITEKSTIT

PUOLANKA***************

Mikä on se sun tai teidän juttu? 
Se mistä muut ei tiedä mitään, mut olis hyvä tietää?

Tulkaa porukalla mukaan nuorille suunnattuun 100 salaisuutta - työpajaan kertomaan esitystaiteen keinoin mikä teitä kiinnostaa, innostaa, inhottaa tai harmittaa Puolangalla, Suomessa tai maailmassa. Tai jos ette vielä tiedä, mikä teidän juttu on, esitystaide on hyvä väline sen tutkimiseen. Työpajaa ohjaa esitystaiteilija Jonna Wikström.

Työpaja on yksi monista 100-salaisuutta -työpajoista, joita järjestetään ympäri Suomea. Kaikki ryhmät valmistavat työpajojen jälkeen omalla paikkakunnallaan esityksen, performanssin, happeningin tai kannanoton osaksi Suomen itsenäisyyden juhlintaa samana päivänä, 1.12.2017.  
Mitä, missä ja miksi Puolangalla tapahtuu silloin, sen päätätte te nuoret itse.

Aika: viikolla 43: ma 23.10 – ke 25.10 klo 9 -14, jonka jälkeen tapaamisia on noin kerran viikossa 1.12. asti, Jonna on näissä tapaamisissa läsnä etänä.

Paikka: Puolankajärven koulu

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Vuokko Lammela, p. 044 3617401, vuokko.lammela@puolanka.fi

Jonnan sanoin: 
”Alussa on vain me. Lähdetään liikkeelle siitä, että jokaisessa meissä on materiaalia, havaintoja ja kokemuksia, jotka ovat kiinnostavia. Työpajassa kerätään yhdessä materiaalia havainnoimalla ympäristöä muistelemalla menneisyyttä ja tekemällä erilaisia harjoitteita, joissa lähtökohtana on minä itse ja minä suhteessa ympäristöön, minun muistoni ja minun arvomaailmani. Minua kiinnostaa miten te näette ja koette ympäristöänne niin henkistä kuin fyysistä. Mitkä asiat ovat nyt, tänään, juuri niitä, joita olisi syytä sanoa ääneen tai saada muutkin näkemään. Muoto voi olla juuri sen näköinen kuin haluamme.”

Kommentit